Bijeenkomst 9 november Almere Buiten 10-16 uur

Deel dit artikel

,

Jan begint met zijn vragenuurtje, daarna geen we verder met.....

Daarna op speciaal verzoek Kodi

Kodi is een open-source mediacentrumsoftware waarmee gebruikers verschillende soorten media kunnen afspelen en bekijken, zoals video's, muziek, podcasts en foto's. Het is beschikbaar op verschillende besturingssystemen, waaronder Windows, macOS, Linux, Android en iOS.

Belangrijke kenmerken van Kodi zijn onder andere:

1. **Mediabibliotheek:** Kodi organiseert en indexeert automatisch media-inhoud, waardoor gebruikers gemakkelijk door hun verzameling kunnen bladeren.

2. **Ondersteuning voor verschillende indelingen:** Kodi ondersteunt een breed scala aan audio- en videoformaten, waardoor het veelzijdig is als mediaspeler.

3. **Add-ons en plug-ins:** Gebruikers kunnen functionaliteit toevoegen aan Kodi met behulp van add-ons en plug-ins. Dit omvat extra contentbronnen, thema's, en extra functies.

4. **Aanpassingsmogelijkheden:** Kodi biedt uitgebreide aanpassingsopties, waaronder thema's en skins, zodat gebruikers de interface naar hun voorkeur kunnen aanpassen.

5. **Ondersteuning voor externe opslag en streaming:** Het is mogelijk om inhoud van externe opslagapparaten af te spelen en te streamen vanaf internetbronnen.

6. **Gratis en open-source:** Kodi is gratis te gebruiken en heeft een actieve gemeenschap van ontwikkelaars die voortdurend werken aan verbeteringen en nieuwe functies.

Het is belangrijk op te merken dat terwijl Kodi zelf een legitieme en legale mediaspeler is, het ook bekend staat om het hosten van add-ons die toegang kunnen geven tot ongeautoriseerde inhoud. Het gebruik van dergelijke add-ons kan leiden tot juridische en ethische kwesties. Het wordt aangeraden om Kodi verantwoordelijk te gebruiken en zich te houden aan de wetten en voorschriften met betrekking tot auteursrechten en inhoudslicenties.

Actueel

'Meld je aan voor de nieuwsbrief' van HCC!almere

'Abonneer je nu op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!'

Aanmelden